Beatly växer - välkommen Elin!

Beatly växer och välkomnar Elin Sjulgård! Läs mer för att lära känna Elin och ta reda på mer om hennes roll som Campaign Manager.


För drygt en månad sedan välkomnade Beatly Elin Sjulgård som förstärkning till kampanjteamet. Elin kommer senast från TV4 där hon jobbat som webb-redaktör och med sociala medier. På Beatly kommer Elin jobba som Campaign Manager och huvudsakligen ansvara för aktivering av kampanjer. Lär känna Elin i några frågor nedan!

Profilbild på Elin Sjulgård

Elin Sjulgård, välkommen till Beatly!

Vad fick dig att hamna hos Beatly? Vad var det som fångade ditt intresse för företaget?

När jag såg annonsen kände jag direkt att det var mina erfarenheter och egenskaper som eftersöktes. Jag drog iväg ett peppigt mejl med mitt CV, fick bra respons snabbt och på den vägen är det! Jag letade nytt jobb inom social media management och tycker själv att influencer marketing är en av de mest spännande grenarna i branschen, så det kändes rätt. Sedan tänkte jag att det kunde vara kul att jobba i ett mindre och yngre företag än de jag tidigare jobbat på, vilket ofta ger en större möjligheter att påverka både arbetsprocesser och företagskultur. 

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag kommer närmast från TV4-gruppen där jag jobbade som webb- och sociala mediaredaktör. Innan detta jobbade jag två år som konsult inom content promotion och SEO på Klikki, en digital byrå fokuserad på SEO, SEM och digital strategi och analys. Under denna period satt jag också under ett halvår heltid hos kunden Halebop, som Social Media Manager. 

Vad kommer du att göra på Beatly?

Jag kommer jobba som Campaign Manager, och kommer då tillsammans med resten av teamet på kampanj att ansvara för att sätta upp och aktivera alla kampanjer med hjälp av vår plattform. En stor del av jobbet blir att sköta kontakten med alla influencers och se till att de har all information de behöver för att göra ett bra jobb och se till att allt går enligt plan. Jag kommer också följa upp resultaten och utvärdera dessa för att säkerställa att vi gör en riktigt bra leverans.

Slutligen, några sista ord?

Jag kommer försöka instifta Cava fridays här på kontoret och har redan fått igenom ett kontorslyft genom en blågrön fåtölj som matchar vår stora kakelugn (ja, ni läste rätt) helt perfekt! Kollegorna kunde inte vara bättre eller mer välkomnande och det är mycket roligt på gång, så det kommer bli en grym höst!

Återigen Elin, så kul att ha dig här och varmt välkommen!

Är du också intresserad av att bli en del av vårt fantastiska team, skicka gärna en spontanansökan till team@beatly.com, vi letar alltid efter nya talanger!

Similar posts

Subscribe to our newsletter here

 

Be the first to know about new Influencer Marketing insights.
Our team is contantly sharing the latest insights with our community.