Beatly växer och välkomnar ännu en ny säljare!

Beatly växer och välkomnar ännu en ny säljare, Matilda Olsson!


För några veckor sedan välkomnade vi vårt senaste tillskott till sälj-teamet, Matilda Olsson. Med en bred bakgrund inom försäljning och med stor erfarenhet av att jobba med nyckelkunder har hon snabbt blivit en viktig del av teamet. Lär känna Matilda lite bättre i några frågor nedan;

Profilbild på Matilda Olsson

Matilda Olsson

Vad fick dig att hamna hos Beatly? Vad var det som fångade ditt intresse för företaget?

Beatly kom exakt rätt i tiden för mig. Jag var på jakt efter nya utmaningar och en arbetsplats som uppmuntrar kreativitet, initiativ och som jobbar utanför boxen. Efter att ha träffat Beatly och efter att jag satt mig in mer i branschen och marknaden så insåg jag hur rätt det kändes. Allt från produkten till teamet på Beatly.

Jag, precis som största delen av världen, använder mig av sociala medier dagligen. Detta är något som står mig nära och jag förstår varför företag mer och mer använder sig av influencer marketing då jag själv köper till största del på det viset! Det gjorde viljan väldigt stark att själv börja jobba inom branschen. Det fanns många boxar att checka i och Beatly lyckas checka av dom alla!

Vad har du jobbat med tidigare?

Innan Beatly så jobbade jag som Sverigechef på ett telemarketingbolag mot IT-branschen där jag jobbat med välkända internationella bolag. Det var en väldigt utmanande och stor roll som har lärt mig mycket och utvecklat mig supermycket som människa och ledare. Värdet i nätverket och lärdomarna därifrån är något jag kommer att ha med mig hela livet!

Vad kommer du att göra på Beatly?

Nu startar jag den karriär som jag har längtat efter att verkligen kicka igång. Jag kommer att jobba som Account Manager på Beatly. Förväntningen från min egen sida är att prestera så starkt jag kan och att växa snabbt i sälj-rollen genom att skapa värdefulla relationer och förtroenden till kunder. Detta för att i framtiden kanske leda ett sälj-team, vem vet?

Slutligen, några sista ord?

Slutligen vill jag bara säga att jag är så himla glad att nu vara en del i Beatly-teamet och jag är helt sjukt taggad på att lära mig mer om branschen och jobba med influencer marketing!

Vi ser verkligen fram emot en fartfylld höst och vinter och är otroligt glada att ha Matilda hos oss!

Är du intresserad av att veta mer om dina karriärsmöjligheter på Beatly? Vi letar ständigt efter nya talanger för att utöka vårt team, hör gärna av dig till team@beatly.com

Allt gott!

Similar posts

Subscribe to our newsletter here

 

Be the first to know about new Influencer Marketing insights.
Our team is contantly sharing the latest insights with our community.