Beatlys säljteam förstärks med två erfarna mediestjärnor!

För ett par veckor sedan välkomnade vi två riktigt erfarna stjärnor med många års erfarenhet av försäljning inom mediebranschen, Anna Rosenkrantz och Katarina Bengtsson! Bara ett par veckor har hunnit gå, men en sak är säker - vi är alla enormt imponerade! Lär känna Anna och Katarina bättre nedan;

Bild på Anna Rosenkrantz

Anna Rosenkrantz

Vad fick dig att hamna hos Beatly? 

Jag träffade två av Beatlys grundare, Andreas och Alexander, för 3,5 år sedan på ett seminarium jag höll på mitt dåvarande företag. Tyckte redan då att det lät otroligt spännande, så när Andreas 3 år senare kontaktade mig via LinkedIn kändes det lite som ett tecken. 

Vad var det som fångade ditt intresse för företaget? 

Förutom att tjänsten/produkten är grym, så slogs jag av den otroliga energin alla utstrålade första gången jag besökte Beatly. 

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har jobbat som digital mediesäljare i 12 år, på DN.se, Expressen, Aller Media, Eniro mfl. 

Vad kommer du att göra på Beatly?

Få fler kunder att upptäcka kraften i Influencer Marketing och framförallt hur otroligt smidigt det är att jobba med just Beatly som partner.  

Berätta något oväntat om dig själv!

Jag är oslagbar på bilspel. Bjud med mig till en arkadhall om du törs, förloraren betalar :) 

Slutligen, några sista ord?

Är så galet glad att jag är en del av ett Dream team! Beatlys resa vill man inte missa.

Bild på Katarina Bengtsson

Katarina Bengtsson

Vad fick dig att hamna hos Beatly? Vad var det som fångade ditt intresse för företaget?

Jag kände att Beatly är ett ungt och hungrigt företag där jag gärna är delaktig. Sen är Influencer Marketing en oerhört spännande mediekategori och eftersom jag följer en del influencers själv så känns det ännu mer spännande.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har 19 års erfarenhet i mediebranschen med försäljning, och har jobbat med alla medietyper förutom radio faktiskt.

Vad kommer du att göra på Beatly?

På Beatly blir min roll Global Client Manager där jag kommer hjälpa kunder i både Sverige och internationellt, att på bästa sätt optimera sina Influencer Marketing kampanjer, med kundunika lösningar.

Berätta något oväntat om dig själv?

Jag är extremt mörkrädd och sover alltid med lampor tända och jag vågar inte gå ner i källaren själv.

Slutligen, några sista ord?

Jag citerar Shakespeare -Det glada hjärtat lever längst Man lever ju bara en gång, så varför inte vara glad!Vi kan bara avrunda detta inlägg med att säga att vi är så otroligt tacksamma och glada över att ha dessa två fantastiska tjejer hos oss. Dom har redan nu gjort starka intryck och avtryck, och vi är så spända på att fortsätta resan med två guldkorn som dessa ombord. To be continued..

Vill du också vara en del av Beatlys framtid? KUL, för vi letar alltid nya talanger att förstärka teamet med och rekryterar löpande. Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan på team@beatly.com

Ta hand om varandra! ❤️ Beatly