Beatly välkomnar ännu en stjärna till säljteamet!

För några veckor sedan välkomnade vi ännu ett tillskott till säljteamet, Mats Kleredal! Med Mats positiva inställning och glöd samt stora erfarenhet inom sälj har han snabbt blivit en given del i teamet. Lär känna Mats lite närmare nedan;

Profilbild på Mats Kleredal

Mats Kleredal

Vad fick dig att hamna hos Beatly? Vad var det som fångade ditt intresse för företaget?

Att jag hamnade här berodde på lite olika faktorer, dels att jag varit på mitt tidigare jobb i 6 år och kände att det var dags för en ny utmaningen samt att jag ville utvecklas genom att testa en helt ny bransch. Det som fångade mitt intresse för Beatly var helt klart den härligt positiva atmosfären i det fantastiska gänget och den fina plattformen som tagits fram i en spännande bransch.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag kommer senast från Telenor där jag jobbade i 6 år som account manager mot deras kunder i medium segmentet (50-200 anställda).

Vad kommer du att göra på Beatly?

Jag kommer att arbeta som Account manager även på Beatly med fullt fokus på att hjälpa våra kunder att skapa fantastiska kampanjer!

Slutligen, några sista ord?

Jag är övertygad om att 2018 är året då företag kommer skala upp sin Influencer Marketing för att inte hamna på efterkälken gentemot sina branch kollegor. Så det kommer blir minst sagt ett spännande 2018.

Vi är otroligt tacksamma och pepp över att ha Mats med oss när 2018 drar igång på riktigt, vi står utan tvekan inför ett riktigt spännande år. Vill du också vara med oss på resan? Beatly växer och letar ständigt efter nya talanger, maila oss gärna ditt CV på team@beatly.com. 

Beatly önskar er alla ett fantastiskt 2018!