Vilka är alla dessa influencers? Låt oss presentera Mirelle Stoor!

Vilka är alla dessa influencers? Låt oss presentera Mirelle Stoor, en av de kreativa influencerna som vi jobbar med på Beatly!


Näst på tur i vår serie där vi presenterar influencers vi på Beatly jobbar återkommande med är Mirelle Stoor! Mirelle är utbildad inredare och homestylingkonsult, hon startade sitt egna företag Designbymirelle för drygt 3 år sedan och influencerdelen har varit en del av företaget sedan dess.

Mirelle Stoor visar upp sitt designarbete på ett matbord och sovrum

Mirelle bor i Strömsholm i sitt fina hus Villa Björkbacka, som hon renoverar med sin sambo. Detta är såklart något man får följa på hennes Instagram och blogg, varvat med loppisfynd, DIY-tips och Feng Shui. Vi har gjort många lyckade samarbeten med Mirelle och vi ser alltid ett stort engagemang och intresse bland hennes följare, något som både talar för att hon har en äkta och nära relation med många av dem och har en hög trovärdighet inom sin nisch. 

Vad är det roligaste/bästa med att vara en influencer?

- Det roligaste är den kreativa processen med att skapa ett grymt content. Jag gillar att få använda alla kreativa områden, stylingen som jag är utbildad inom, foto som jag alltid älskat och även sätta ihop en engagerande text till innehållet. Så för mig är det absolut bästa med att vara influencer att få jobba med det jag älskar, att vara kreativ.

Vad gillar du med Beatly och varför väljer du att ta uppdrag via oss?

- Jag har jobbat med Beatly under lång tid och tycker att Beatly är de allra bästa inom sitt område. Tydliga briefar, lätt att få kontakt om det finns oklarheter och alltid härlig respons. Att få en brief med riktlinjer för att sedan jobba fram sitt innehåll fritt är ett koncept som jag älskar. Beatly är absolut det proffsigaste nätverket jag jobbat med.

Vilket är det roligaste samarbetet du har gjort via Beatly?

- Jag har många roliga samarbeten som ligger mig varmt om hjärtat. Jotex är en favorit för mig, men även Zeta och Eleven har varit jätteroliga.

Hur tror du influencer marketing kommer att se ut om några år?

- Jag tror att influencer marketing bara kommer att växa och bli större. Det är den kraftfullaste typen av marknadsföring och i och med att generationerna blir mer och mer heldigitala tror jag att den här typen av marknadsföring alltid kommer vara det första valet i framtiden.

Slutligen, vad skulle vara drömkunden att göra ett samarbete för?

- Jag har fått äran att jobba med många av de företag jag drömt om, men att designa något eget för ett företag i inredning/textil eller möbelväg vore riktigt roligt! 

Header by Isabelle Taylor from Pexels

Similar posts

Subscribe to our newsletter here

 

Be the first to know about new Influencer Marketing insights.
Our team is contantly sharing the latest insights with our community.