Beatly växer - välkommen Christoffer och Linda!

Beatly välkomnar två nya stjärnor till säljteamet, Christoffer och Linda! Vill du veta mer om vilka de är? In och läs!


Året började med en riktigt rivstart och Beatly har fått välkomna två nya kollegor, Linda Vinblad och Christoffer Brorsson. De kommer förstärka sälj-teamet och båda kommer arbeta som Global Client Manager och hjälpa våra kunder att göra fantastiska Influencer marketing-insatser!

Bild på Christoffer Brorsson

Christoffer Brorsson

Vad fick dig att hamna hos Beatly? Vad var det som fångade ditt intresse för företaget?
Jag blev kontaktad av Andreas och så fort han presenterat företaget och produkten var jag såld. Jag har jobbat inom mediaförsäljning i 12 år med en rad olika produkter så jag känner igen en bra produkt när jag ser den. Just att vi alltid sätter kunden i fokus och utgår från deras behov i alla steg i kampanjprocessen är en enorm styrka. Sen är det fantastisk stämning på kontoret och härliga kollegor, vilket inte gör saken sämre.

Vad har du jobbat med tidigare?
Jag kommer närmast från Bonnier News Sales där jag framför allt jobbade med Dagens Nyheters produkter. Innan det var jag på ett säljbolag där jag huvudsakligen jobbade med Postnords medieprodukter.

Vad kommer du att göra på Beatly?
Här på Beatly kommer jag jobba som Global Client Manager och hitta samarbeten med företag som vill nå sina mål inom influencer marketing.

Berätta något oväntat om dig själv!
Älskar Mitsubishi Pajero från 80-talet och tidigt 90-tal och har ägt ett antal. Just nu har jag en cab-modell från -92. Underbara bilar!

Slutligen, några sista ord?
Ser fram emot att vara en del av gänget på Beatly och få vara med på en spännande resa!

Bild på Linda Vinblad Von Walter

Linda Vinblad von Walter

Vad fick dig att hamna hos Beatly? Vad var det som fångade ditt intresse för företaget?
Jag har alltid varit intresserad av marknadsföring och att hjälpa företag att nå ut i rätt kanaler. Idag följer jag själv ett tjugotal influencers och vet hur stort inflytande de har både på mig, mina vänner och andra personer genom att inspirera med bra content på deras kanaler.  

När jag själv kände att jag ville ta steget vidare i min karriär sökte jag jobb inom just influencer marketing då jag tror starkt på det som marknadskanal men även att jag har ett eget gediget intresse. Jag fastnade för Beatly när jag fick höra om deras framgångsrika koncept och plattform där det arbetar datadrivet för att kunna leverera de bäst influencerna efter varumärke och driva resultat till kunder utefter de mål som önskas.

Vad har du jobbat med tidigare?
Jag kommer tidigare från Monsefi Marketing AB som arbetar med digital marknadsföring åt små och medelstora företag. Jag var tredje personen in i bolaget där jag blev partner och arbetade som Key Account Manager. Under årens gång startade vi och utvecklade tre bolag tillsammans. 

Vad kommer du att göra på Beatly?
På Beatly kommer jag att arbeta som Global Client Manager där jag kommer att hjälpa företag att nå ut med sitt varumärke via influencers. Jag vill hjälpa kunderna att prioritera, och prioritera rätt.

Berätta något oväntat om dig själv!
Jag sover alltid med öronproppar, är en fena på korsord samt nördar ofta ner mig i olika ämnen och kan spendera timmar på wikipedia.

Slutligen, några sista ord?
Jag har fått ett oerhört varmt välkomnande av alla här på Beatly och jag är sjukt taggad på att få kasta mig ut i influencer-världen.

Vi är otroligt glada och tacksamma att dessa två stjärnor har blivit en del av teamet. Med andra ord en riktigt rivstart på det nya året med dessa nya fantastiska kollegor och vi på Beatly är taggade att fortsätta i samma takt!
2019, bring it on!

Är du också nyfiken på att vara med oss på resan? Beatly letar alltid efter nya talanger att förstärka teamet med, maila oss på team@beatly.com!

Similar posts

Subscribe to our newsletter here

 

Be the first to know about new Influencer Marketing insights.
Our team is contantly sharing the latest insights with our community.