Beatly välkomnar Anna och Johanna!

Beatly välkomnar två nya stjärnor, Anna och Johanna! Läs mer om varför de har valt Beatly som arbetsplats.


För en vecka sedan välkomnade Beatly ytterligare två nya kollegor till teamet, Johanna Dolk Wallstedt och Anna Viggeborn. Detta innebär efterlängtad förstärkning både till sälj och marknad från två tjejer med både stor erfarenhet och en fantastisk energi! Lär känna Anna och Johanna lite bättre i frågorna nedan;

Profilbild på Johanna Dolk Wallstedt

Johanna Dolk Wallstedt

Vad fick dig att hamna hos Beatly?

Jag har arbetat länge i samma bransch som Beatly och tycker det är en väldigt spännande, snabbrörlig och intressant bransch. Jag har haft ögonen på Beatly en tid och när jag blev kontaktad av dem så kändes valet givet att börja här.

Vad var det som fångade ditt intresse för företaget?

Branschen är relativt ung och de flesta aktörer har ett likande erbjudande till marknaden, men inte Beatly. Beatly har en unik produkt som är väldigt tilltalande samt ett konkurrenskraftigt erbjudande som jag tror stenhårt på. Det i kombinationen med att jag gillar branschen och älskar försäljning, gjorde att jag kände att Beatly var helt rätt för mig.

Vad har du jobbat med tidigare?

Kommer senast från Perfect Day Media där jag arbetade med försäljning av sponsormeddelanden i podcast (bla. Alex Sigge, Fredagspodden, Forni Hamilton) samt influencermarketing. Involverad i arbetet med Nelly.com där vi skapade en dramaserie (Filter). Tidigare har jag arbetat med försäljning inom media och telekom under nästan 12 år. Allt från eventförsäljning till utbildningschef för närmre 200 säljare.

Vad kommer du att göra på Beatly?

Leverera magiska kampanjer och resultat till kunderna.

Slutligen, några sista ord?

Jag är redan otroligt inspirerad av mina nya kollegor på Beatly och ser framemot vår framtida resa tillsammans!

Profilbild på Anna Viggeborn

Anna Viggeborn

Vad fick dig att hamna hos Beatly? Vad var det som fångade ditt intresse för företaget?

Jag blev headhuntad av Beatly och fattade tycke efter deras otroligt vänliga och engagerande bemötande. Jag blev även riktigt imponerad av deras plattform som de byggt upp. Den är intuitiv, användarvänlig och smart uppbyggd. Sedan tror jag starkt på ett ökat intresse för Influencer Marketing då vi ser en rätt volatil utveckling inom andra sociala medier. 

Vad har du jobbat med tidigare?

Efter studier i ekonomi från Uppsala Universitet har jag har jobbat med traditionell marknadsföring på bolag som bla Vattenfall och LEGO. Jag läste till Digital Data Strateg på Hyper Island 2014 och har sedan dess jobbat ca 3 år iProspect som Digital Konsult med fokus på Strategisk Social Media Annonsering. Jag har även hunnit med att utveckla en Bonnier group startup under några månaders tid innan jag började på Beatly.

Vad kommer du att göra på Beatly?

Min roll på Beatly är att se över Beatlys kommunikationstrategi och närvaro i de digitala kanalerna samt flödet på siten. 

Slutligen, några sista ord?

Det ska bli riktigt kul och jobba med teamet på Beatly!

Med nytt år och nya fantastiska kollegor är vi på Beatly mer pepp än någonsin att fortsätta hjälpa våra kunder att göra fantastiska Influencer marketing-insatser. 2018, bring it on!

Är du också nyfiken på att vara med oss på resan? Beatly letar alltid efter nya talanger att förstärka teamet med, maila oss på team@beatly.com!

Similar posts

Subscribe to our newsletter here

 

Be the first to know about new Influencer Marketing insights.
Our team is contantly sharing the latest insights with our community.