Beatlys säljteam har förstärkts med ytterligare en talang!

Beatlys säljteam har förstärkts med Chrystelle Eriksberger, som kommer ta rollen som Global Client Manager! Vill du veta mer om Chrystelle? Läs mer


I början av oktober fick vi en nytt stjärntillskott till Beatlys säljteam - Chrystelle Eriksberger! Hon tar rollen Global Client Manager och har många års säljerfarenhet och arbetar parallellt som Influencer, en grym kombination! Lär känna henne här nedan!

Bild på Chrystelle Eriksberger

Chrystelle Eriksberger

Vad fick dig att hamna hos Beatly? Vad var det som fångade ditt intresse för företaget?

Jag intresserade mig för Beatly efter första samarbetet jag gjorde med Beatly och skokedjan Feet First. Jag jobbar parallellt som influencer så det var så mitt intresse väcktes. När jag sedan fick en LinkedIn förfrågan om ett förutsättningslöst möte med en utav våra grundarna så tvekade jag inte en sekund.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har jobbat som säljare sedan jag var 17 år gammal. Mitt första jobb var som telefonförsäljare och jag jobbade då för Comviq och Tele2 där jag sålde mobiltelefoni på ett call center. Efter det har jag jobbat med sälj på olika företag. Bland annat på danska Teknologisk Institut, Mynewsdesk och som inköpare för klädbutik. Parallellt har jag också alltid jobbat som influencer och startade min första blogg 2006 och har varit på många stora plattformar så som BAAAM.se, Metro Mode, Rodeo osv genom åren.

Vad kommer du att göra på Beatly?

På Beatly kommer jag jobba som Global Client Manager. Min uppgift är att få in nya kunder och samarbetspartners som vi kan jobba med och hjälpa företagen nå sina mål med influencer marketing som marknadsföringsmedie.

Berätta något oväntat om dig själv!

Åre 2008 - 2011 så jobbade jag på heltid som burleskdansös och fick träffa Dita von Teese (vid ett 2 tillfällen) som då var min stora idol. Jag jobbade även som dj på heltid parallellt med burlesken. Idag kan jag sakna det glittriga livet lite på grund utav hur kul det var och systerskapet med mina branschkollegor, samtidigt som jag absolut inte vill tillbaka dit.

Slutligen, några sista ord?

Det är kul att få kombinera alla sina kompetenser under ett paraply, med en fot i influencer-världen och en fot bakom kulisserna så kan jag lätt förstå utmaningar från bådas perspektiv och hjälpa företag som är rätt nya på influencer marketing att hitta rätt i denna nya djungel.

Vi är otroligt taggade och tacksamma för att ha Chrystelle i Beatly-teamet. Vi är 100% säkra på att hon kommer göra stordåd här hos oss och ska bli kul att få ha med henne på vår resa! ❤️

Är du intresserad av att jobba på Beatly? Vi letar alltid efter talanger att förstärka vårat team med. Maila gärna CV och personligt brev till team@beatly.com så ser vi gärna över möjligheterna!

Similar posts

Subscribe to our newsletter here

 

Be the first to know about new Influencer Marketing insights.
Our team is contantly sharing the latest insights with our community.